Ali Koç: Galatasaray her şeye maydanoz oluyor

Fenerbahçe Lideri Ali Koç, Yüksek Divan Konseyi Toplantısı’nda Galatasaray’la ilgili flaş açıklamalar yaptı.

Galatasaray’ın ismini söylemeden konuşan Ali Koç Bir topluluk var ki idaresi, lideri, kim olursa olsun bizim topluluğumuza her bahiste maydanoz oluyor. Biz, ayrıştırmayı değil, birleştirmeye odaklıyız. Bu ülkeyi ayrıştıran o kadar çok öge var ki, futbol bunun başında gelmemeli.dedi.


“Her hususa maydanoz olan rakibimiz var”

Joao Pedro transferini hakkında Galatasaray’a gönderme yapan Ali Koç Sürekli bizimle ilgili karalamalar var. Bir oyuncu istiyoruz ve ya gönderiyoruz, birçok şey yazılıyor. Hile yapıyormuşuz üzere birçok şey. Daima rakip grup maydanoz oluyor. Toplumsal medyada örgütlü hücumlar düzenliyorlar. Biz bir transferi yapınca yok hile var, yok usulsüzlük var… Bir futbolcuyu öve öve bitiremiyorlar. Biz devreye girip o futbolcuyu aldığımızda, o futbolcu makûs oluyor. Her mevzuya maydanoz olan rakibimiz, bu hususlara da maydanoz oluyor. tabirlerini kullandı.

Ali Koç ayrıyeten “Dışişleri Sözcüsü ve Büyükelçi’nin bizden özür dilemesi lazım. Herhalde medyadan ve her şeye maydanoz olan rakip ekiplerin toplumsal medyadaki paylaşımlarından etkilendiniz. Fenerbahçe’ye hakaret edemezsiniz.” biçiminde konuştu.

Benzer Haberler