Anthony Pompliano, Bitcoin Hakkında Görüşünü Değiştirmediğini Söyledi

Anthony Pompliano, Bitcoin hakkında görüşünü değiştirdiği iddialarını reddetti.

Bitcoin boğası Anthony Pompliano, Bitcoin’in fiyat hareketinin, fiyat tahminlerinin aptalca olduğunu gösterdiğini söyledi.

Anthony Pompliano, Bitcoin Hakkında Görüşünü Değiştirmediğini Söyledi

Yatırım şirketi Morgan Creek’in kurucularından biri olan Pomplino, Bitcoin’i Twitter bio’sundan çıkardığı için kripto topluluğundan sert eleştiriler aldı.

Pompliano, yıllarca Bitcoin’i destekledikten ve devasa fiyat tahminleri yaptıktan sonra Bitcoin bullish’in bir sembolü alan lazer gözlerini de Twitter profil resminden çıkardı.

Pompliano yine de Bitcoin hakkında fikir değiştirdiği iddialarını reddetti:

“Gerçek şu ki, hiçbir konuda fikrimi değiştirmiş değilim. Bitcoin’e ve gelecekteki potansiyeline yönelik hala derin bir inancım var. Aynı zamanda son birkaç aydır hem kişisel hem de profesyonel olarak daha fazla Bitcoin satın alıyorum.

Bitcoin’e olan inancım her zamankinden derin olsa da değişen birçok şey söz konusu”

Pompliano, daha önce yaptığı fiyat tahminleri ile ilgili de konuştu:

“2019 yılının Haziran ayında, Bitcoin henüz 12.000 dolar civarında yer alırken varlığın 2,5 yıl içinde 100.000 dolara yükseleceğini tahmin etmişti. Bitcoin o dönem 8 kat değil ama 6 kat artış gösterdi. İnsanlar farkın önemli olmadığını düşünebilir ancak günün sonunda yanıldım. Bu bana insanların geleceği tahmin edemediğini ve fiyat tahminlerinin aptalca bir oyun olduğunu hatırlattı”

Bitcoin, yazı kaleme alındığı sırada Binance verilerine göre 21,506 dolar üzerinden işlem görüyor.

Benzer Haberler