Cüneyt Çakır: Hakkınızı helal edin

Hakemlik kariyerini noktalayan ve TFF tarafından genç hakemleri eğitmesi amacıyla hakem eğitmeni olarak görevlendirilen Cüneyt Çakır, bir teşekkür mesajı yayınladı.

Cüneyt Çakır’ın mesajı şöyle:

“28 yıl önce büyük hayallerle başladığım hakemlik serüvenimi, hayallerime kavuşmuş olmanın verdiği gururla noktalıyorum.

Dile kolay, bu 28 yılın her anı çok kıymetliydi. İlk çıktığım amatör müsabakadan son çıktığım en üst düzey müsabakaya kadar hepsine aynı ciddiyetle yaklaştım. Çok çalıştım, çok emek verdim.

Türk Futbol Hakemliği’nin çıtasının yükselmesine vesile olabildiysem ne mutlu bana.

Uluslararası üst düzey müsabakalarda yaptığım görevlerde Türk Milletinin, 80 milyon insanımızın duaları hep yanımdaydı. Bu bana büyük bir güç verdi. Gurur verdi.

“Gösterilen teveccühe minnettarım”

Diğer en büyük gücüm ise beni izleyen, örnek alan Türk Gençliği’ne, Türk Hakemliği’ne doğru rol model olabilmekti. Bu sorumluluğu her zaman hissettim.

Gösterilen teveccühe, sevgi mesajlarına minnettarım.

Türk Hakemliği sayesinde Cüneyt Çakır oldum. Bu bilinçle bugün edindiğim tecrübeyi genç Türk Hakemleriyle paylaşmak için bu yönde bir karar aldım. Onları seyretmek, onların gelişimine katkıda bulunmak istiyorum.

Üzerimde emeği olan onlarca, binlerce insan var.

Hepsine teşekkür ediyorum.


“Arkamda hoş bir seda bırakabildiysem ne mutlu”

Beni bugünlere getiren değerli hocalarıma, birlikte görev yaptığım hakem arkadaşlarıma, federasyonumuza, hakem yöneticilerimize, medyada destekleyen tüm dostlara, uluslararası federasyonların yetkilileri ve hakem yöneticilerine, her an yanımda olan Sevgili Aileme, dualarıyla her zaman destekleyen Türk Halkına teşekkür ediyorum.

Bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da Türk Hakemliğine hak ettiği katkıyı yapmak için çalışacağım.

Arkamda hoş bir seda bırakabildiysem ne mutlu bana.

Kalın sağlıcakla..”


Benzer Haberler