Emirhan İlkhan’a Torino kancası

Rıdvan Yılmaz’ın akabinde Beşiktaş’ta bir oyuncunun daha kadrodan ayrılması gündemde. Genç oyuncu Emirhan İlkhan’a İtalya’dan talip çıktı.

4.5 milyon euro özgür kalma unsuru bulunan orta saha oyuncusunun kontratında bir de sonraki satıştan yüzde 20 hisse hususu de yer alıyor.

Eğer Torino, Emirhan’ı satın alırsa Beşiktaş’a sonraki satıştan elde ettiği yararın yüzde 20’sini ödeyecek. İki kulüp ortasında görüşmeler sürüyor. Genç oyuncu ikna edilirse transfer birkaç gün içinde netlik kazanacak.

“Karar başkanımızın”

Geçen dönem Beşiktaş’ta forma bahtı bulan Emirhan performansıyla dikkatleri üzerine çekmişti. 11 maçta forma giyen genç oyuncu 1 gol atma başarısı gösterdi.

Beşiktaş topluluğu, 18 yaşındaki yıldızın geleceğini merak ederken Emirhan, Fanatik’e konuştu. Beşiktaş sayesinde bu günlere geldiğini aktaran başarılı orta saha, Beşiktaş sayesinde burdayım. Liderim ne derse o olur. Bunun bilakis benim bir karar almam kelam konusu değil.” dedi.

Taraftar tepkili

Menajerinin genç oyuncunun Torino’ya gitmesi için büyük bir gayret sarf ettiği gelen haberler ortasında yer alırken, siyah-beyazlı taraftarlar ise bu türlü yetenekli bir oyuncu için 4.5 milyon euro özgür kalma bedeli konmasına reaksiyon gösterdi.

Bilindiği üzere 18 yaşındaki futbolcuyla geçtiğimiz ay mukavele yenilenmişti. (17 Haziran 2022)

Bazı futbolseverler bu acemilikten ötürü idaresi istifaya davet ederken, yapılan paylaşımlarda Rıdvan Yılmaz’ın da ucuza gittiğinin altı çizildi.

Benzer Haberler