Fenerbahçe’de Altay Bayındır korkusu

Şampiyonlar Ligi’nden elenmesinin akabinde yoluna UEFA Avrupa Ligi’nde devam edecek Fenerbahçe’de Çekya takımı Slovacko ile oynanacak maç öncesinde sakatlık krizi yaşanıyor.

Dinamo Kiev maçında sakatlanan futbolcuların çekilen MR’larında Ferdi Kadıoğlu’nda kasıkta zorlanma, İrfan Can Kahveci’de darbeye bağlı zorlanma, Joshua King’de burkulma, Altay Bayındır’da da diz travması tespit edildi.

Bu oyuncuların dışında Joao Pedro’da ise üst adale yırtığı saptandı. Ayrıyeten Kiev maçının 94. dakikasında yaşadığı sakatlıkla maçı bırakan Arao, birebir müsabakada ağrı hisseden Osayi Samuel, Diego Rossi, Emre Mor ile bu maç öncesinden hafif sakatlıkları bulunan Arda Güler ve Mergim Berisha’nın Çekya grubu grup Slovacko ile İstanbul’da oynanacak Avrupa Ligi 3. ön eleme maçına yetiştirilmeleri için ağır mesai harcanıyor. Slovacko karşısında Ferdi, İrfan Can ve cezalı İsmail yok.

Altay oynar umudu

Slovacko müsabakasında Altay Bayındır yetişmezse kalede Osman Ertuğrul, sol bekte Novak, ön liberoda Crespo’nun forma gitmesi bekleniyor. Ağrıları bulunanlar yetişmezse Jesus takımda zorluk yaşayabilir.

Benzer Haberler