Fenerbahçe’den 5 yıldız açıklaması

Fenerbahçe’nin Olağan Yüksek Divan Konseyi Toplantısı’nda kelam alan genel sekreter Burak Kızılhan, 5 yıldız konusunda değerli açıklamalarda bulundu.

Kızılhan yaptığı açıklamada, “Erkek futbolda cumhuriyetin 100. yılında şampiyon olma amacıyla Jorge Jesus’u grubun başına getirdik. Bu doğrultuda geçtiğimiz aralık ayında kadronun başına gelip oyuncularımıza özgüven sağlayan İsmail Kartal’a bir defa daha teşekkür ederim.” dedi.


5 yıldız sözleri

1959 öncesi şampiyonluklara da değinen Kızılhan, “Müzemizde bulunan 28 şampiyonluğun karşılığı olan 5 yıldızımızı formamız hariç tüm platformlarda kullanmaya başladık. 2023-24 dönemi prestijiyle formamızda da kullanmaya başlayacağız.” ifadelerini kullandı.


Atatürk heykeli

Stadın önündeki Mustafa Kemal Atatürk heykelinden bahseden Burak Kızılhan, “Türk sporunun geleceği için aydın bir gençlik yetiştirmek maksadıyla çıktığımız yolda Atatürk prensip ve inkılaplarını kendisine pusula edinen Fenerbahçe Spor Kulübü olarak, ulu liderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün heykelini stadyumumuzun girişine dikerek duruşumuzu göstermek istedik.” diyerek kelamlarını noktaladı.

Benzer Haberler