Gülşen, ifadeye giderken maske ve gözlükle kendini gizledi

Konserlerindeki kıyafetleriyle ve sıra dışı açıklamaları ile dikkat çeken şarkıcı Gülşen, verdiği bir konserde imam hatiplileri hedef aldı.

Performanslarının ardından LGBT bayrağı açmayı adet haline getiren Gülşen, nisan ayındaki bir konserinde imam hatiplileri “sapıklıkla” itham etti.

Bir kişi hakkında, “İmam hatipte okumuş daha önce kendisi, sapıklığı oradan geliyor.” ifadelerini kullanan Gülşen, sosyal medyada büyük tepkiye neden oldu.

Savcılık, soruşturma başlattı

Açıklamalarından dolayı İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, Gülşen hakkında TCK 216. Madde kapsamında “Halkı kin ve düşmanlığa tahrik” suçundan resen soruşturma başlattı.

Beşiktaş’taki evinde gözaltına alındı

Savcılıkça önceki gün yapılan açıklamada, Gülşen’in kolluk görevlilerince mevcutlu olarak hazır edilmesi talimatı verildiği belirtildi.

Talimatın ardından Gülşen, Beşiktaş’taki evinde gözaltına alındı.İfadesi alınmak üzere Emniyet Müdürlüğü’ne götürülen Gülşen, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şube’de ifade verdikten sonra adliyeye sevk edildi.

Gülşen’e eşi Ozan Çolakoğlu ile avukatı eşlik etti. Bir süre sonra emniyetten ayrılan Ozan Çolakoğlu, basın mensuplarının sorularını yanıtsız bıraktı.

Baştan ayağa giyinik, gözlüklü ve maskeli çıktı

Gülşen’in ifadeye giderken kendini gizlercesine giyinmiş olması da dikkat çekti.

Benzer Haberler