Hull City’li Oscar Estupinan, Championship’te zirvede

Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu Hull City, iddialı bir kadroyla girdiği Championship’te şampiyonluk yaşayarak Premier Lig’e yükselmeyi hedefliyor.

Hatırlanacağı üzere Şota Arveladze yönetimindeki Hull, Jean Michael Seri, Allahyar Sayyadmanesh, Ozan Tufan ve Doğukan Sinik gibi Süper Lig’den tanınmış oyuncuları kadrosuna katmıştı.

Hull City, 3.sırada yer alıyor

Sezona iyi bir başlangıç yapan İngiliz ekibi, 6. hafta maçında konuk ettiği Coventry’yi 3-2 mağlup ederken galibiyette başrol oynayan isim hat-trick yapan Estupinan oldu. Turuncu-siyahlılar, 3 galibiyet, 2 beraberlik, 1 mağlubiyet alarak 11 puanla 3. sıraya yerleşti.


Gol krallığında zirvede

Öte yandan eski Denizlisporlu Oscar Estupinan, attığı gollerle takımını sırtlamaya devam ediyor. Hull City’nin attığı 10 golün 7’sinde imzası bulunan Estupinan, Championship’te gol krallığı yarışında da zirvede yer alıyor.


Acun Ilıcalı, 9 dakikada ikna etti

Hull City taraftarlarının sevgilisi haline gelen Estupinan’ın bu başarısı, en çok da Acun Ilıcalı’yı mutlu etti. Ilıcalı, 25 yaşındaki santrfor ile birçok takımın ilgilendiğini, Survivor final yayınında reklam arasında 9 dakikada Estupinan’ı ikna ettiğini açıklamış, “Pek çok takımdan teklif almıştı. Canlı yayında ve reklam arasında onunla konuştum. İkna etmek için 9 dakikam vardı. Belki, 20 teklif almıştı, bunların 5 tanesini ben biliyorum. Bizim takımda oynamayı seçti ve bundan dolayı çok mutluyum” ifadelerini kullanmıştı.

Benzer Haberler