Kayseri’de eşini 18 yerinden bıçaklayan şahsın tahliye talebi reddedildi

Kayseri’nin Melikgazi ilçesine bağlı İldem Fatih Mahallesi Vatan 1 Sokak’ta, geçen yıl 24 Aralık’ta işe gitmek için evden çıkan Fatma Çakır (45), yaklaşık 1 yıl önce evlendiği boşanma aşamasındaki eşi Ahmet Çakır (47) tarafından bıçaklı saldırıya uğradı.

18 bıçak darbesiyle ağır yaralanan Fatma Çakır hastaneye kaldırılırken, gözaltına alınan Ahmet Çakır çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

10 gün hastanede tedavi olan Fatma Çakır ise, taburcu edildi.

“Fatma, evlilik vaadi ile insanları dolandırıyordu”

Kayseri 1’inci Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen davada tutuklu sanık Ahmet Çakır hazır bulundu. Mağdur eşi Fatma Çakır ise, duruşmaya katılmadı.

DHA’nın haberine göre; Ahmet Çakır, kendisiyle evlenmeden önce eşinin evlilik vaadiyle dolandırıcılık yaptığını öne sürerek, “Fatma, evlilik vaadi ile insanları dolandırıyordu. Birçok yaşlıyı bu şekilde dolandırmış. Bu kişilerden 2’sinin hayatını kaybettiğini öğrendim. Fatma, 3- 4 gün yaşlı kişiler ile imam nikahlı yaşıyor, sonra onların ziynet eşyalarını alarak dolandırıyormuş. Bu olayda da beni dolandırdı. Olay günü 100 bin TL istedi, ben 5 bin lira verdim. Bu para da üzerinden çıktı, tahliyemi istiyorum.” dedi.

Bir tanığın dinlendiği duruşmada, mahkeme heyeti verdiği ara karar ile sanık Ahmet Çakır’ın tutukluluk halinin devamına karar vererek, eksikliklerin giderilmesi için duruşmayı erteledi.

Benzer Haberler