Mehmet Kasapoğlu’ndan yurt başvuruları açıklaması

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, yurt başvurularına ilişkin açıklama yaptı.

Başvuruların an itibarıyla başlatıldığını açıklayan Kasapoğlu, yurt ücretlerinin eylül ayı içerisinde belirleneceğini açıkladı.

“Başvurular an itibarıyla başladı”

Bakan Kasapoğlu konuşmasında şu ifadelere yer verdi;

“2022-2023 eğitim öğretim yılı yurt başvurularını an itibarıyla başlatıyoruz. Pazar akşamına kadar e-devlet üzerinden öğrenciler başvurularını gerçekleştirecek. Başvurular hiçbir şekilde insan eli değmeden bilgisayar ortamında değerlendirilecek. Gelir, başarı durumlarına göre yerleştirmeler otomatik olarak gerçekleştirilecek. İnşallah asil ve yedek öğrencilerimiz açıklanmış olacak. Bu yurtlar aynı zamanda bir kardeşlik, dostluk ortamı.

“Kılı kırk yaran hassasiyetle çalıştık”

Burada bir gurur tablosundan bahsediyorum. Bu gururu istisnasız herkesin hissetmesi gerekiyor. Bu muhteşem hizmete gölge düşürülmemesini ifade ediyorum. Kılı kırk yaran hassasiyetle çalıştık. Her zaman daha iyisini yapma hedefiyle çalıştık. Tüm yöneticilerimiz hazırlıklarını en güzel şekilde gerçekleştirdiler.

Ücretler eylülde belirlenecek

Resmi olarak yurt ücretlerini eylül ayı içerisinde inşallah belirleyeceğiz ve açıklayacağız. Onun haricindeki hiçbir bilgiye itibar etmesinler.”

Benzer Haberler