Nefes koru projesi

Nefes Koru ; Tekstil sektöründeki faaliyetleri ile hazır giyimde Ortadoğu, Afrika ve Asya kıtalarında onlarca ülkeye ihracat yapan köklü bir kuruluş olan Danış Grup’un, gayrimenkul sektöründeki temsilcisi olan Zilal İnşaat, 2006 yılında inşaat faaliyetlerine başlamıştır.
Yaptığı Yalınevler Göktürk projesinden sonra Gül İnşaat ile birlikte şehre yepyeni bir soluk katacak olan Nefes Koru Göktürk projesi ile prestijli ve nitelikli projeler üretmeye devam ediyor.

Gül İnşaat, 1980’den beri insanlara yaşanılabilir ve standardı yüksek yaşam alanları sunuyor. Bugüne kadar 20 binin üzerinde konut projeleri hayata geçiren Gül İnşaat, Zilal İnşaat ile birlikte İstanbul’un tarihi yarımadası olarak bilinen bölgesinde Historia Alışveriş Merkezi’nin yatırımını gerçekleştirmiştir.
Yaptığı Avangart İstanbul projesinden sonra Zilal İnşaat ile birlikte, şehre yepyeni bir soluk katacak olan Nefes Koru Göktürk projesi ile prestijli ve nitelikli projeler üretmeye devam ediyor.

Nefes Koru Göktürk projesi insanlara doğayla iç içe bir yaşam imkanı sunarken aynı zamanda son derece yenilikçi bir tasarım anlayışıyla bütünleşip İstanbul Göktürk’te hayat buluyor.

Proje hakkında daha fazla bilgi almak için satış ofislerimizde sizleri bekliyoruz.

Bilgi için ; https://nefeskoru.com

Benzer Haberler