Uğur Dündar’dan Vladimir Putin tezahüratı açıklaması

Fenerbahçe Spor Kulübü Yüksek Divan Kurulu’nun (YDK) Temmuz ayı Olağan Toplantısı başladı. Kalamış Faruk Ilgaz Tesisleri’nde düzenlenen toplantıya; Fenerbahçe Spor Kulübü Lideri Ali Koç, Fenerbahçe Yüksek Divan Heyeti Lideri Uğur Dündar, İdare Şurası Üyeleri ve Yüksek Divan Şurası Üyeleri katıldı.

“29. kupa bize çok yakışacak”

Yüksek Divan Konseyi (YDK) Lideri Uğur Dündar, Mustafa Kemal Atatürk’ün “Tarih yazmak, tarih yapmak kadar önemlidir” sözünü hatırlatarak, şunları söyledi:

“Önümüzdeki yıl 100. yıl dönümünü kutlayacağımız TFF, 1923 yılında kurulmuş tıpkı yıl futbol karşılaşmaları düzenlenmeye başlamıştır. O tarihten itibaren topluluğumuz Türk futbolunda silinmez izler bırakan şampiyonluklar kazanmış unutulmaz bir tarih yazmıştır. Ne memnun ki yıllardır gayret verilen bu yolda o ulu tarihi kayıtlara geçirmek yazmak da lider Ali Koç’un üstün çabalarıyla bu periyoda nasip olmuştur. Ulu formamızın göğsüne nakşedilen 5 yıldızımız tüm Fenerbahçelilere kutlu olsun. Bu vesileyle bugüne kadar elde ettiğimizi şampiyonluklarda emeği geçen tüm atletlerimizi, liderlerimizi, yöneticilerimizi ve taraftarlarımızı hürmetle selamlıyorum. Asil Fenerbahçeli hiç kuşkun olmasın, Cumhuriyet’in 100. yıl şampiyonluğu da senin alnına yazılmıştır. 29. şampiyonluk kupamız bizlere çok yakışacaktır.”

Kombineler ile ilgili bilgiler veren Uğur Dündar, YDK üyelerine geçen yıllardaki indirim oranının bu yıl da tatbik edildiğini ve sıraya giren üyelerden kombine almayan kalmadığını kelamlarına ekledi.

“Putin tezahüratlarını fark edemedik”

Dinamo Kiev maçındaki “Vladimir Putin” tezahüratları hakkında da konuşan Dündar, “O an fark edemedik bile Putin tezahüratını. Bir avuç bir kümenin yaptığı çok yakışıksız ve kabul edilemez bir davranış. Fakat bunu bütün topluluğa yönelik uğraşlar de o ölçüde nahoş. Fenerbahçe hiçbir vakit bu türlü bir çirkinlikle anılamaz. Biz Atatürk’ün izindeyiz.” şeklinde konuştu.

Fenerbahçe Spor Kulübü Yüksek Divan Kurulu’nun (YDK) Temmuz ayı Olağan Toplantısı’na 2022 Akdeniz Oyunları’nda ve milletlerarası karşılaşmalarda temsil eden sarı-lacivertli ulusal sportmenler ve antrenörleri yer aldı.

Benzer Haberler